Hur levereras varorna hem till mig?

Hej!

Jag undrar hur ni levererar era varor om jag beställer från er?

Kommentarer

 • Hej Annika!

  Vi skickar godset med DHL och Postnord. Varor som väger under 20 kg skickas med Postnord eller DHL Servicepoint (detta väljer du i checkouten innan du slutför din beställning) och varor över 20 kg skickas med DHL stycke eller DHL Home Delivery.


  Vid pallgods kommer du som privatperson att bli aviserad av DHL om utleverans och avtalar själv en tid, 08:00-16:00 måndag-fredag. Företagskunder blir inte aviserade. Om du inte är anträffbar på den aviserade tiden debiteras du för de kostnader som kan uppstå för en så kallad bomkörning.

  Om du är privatperson och vi skickar pallgods med DHL är det bara möjligt med leverans under dagtid, du måste alltså finnas på plats för att ta emot godset, det går ej att lägga till en tjänst där DHL ställer av godset utan påskrift.

  För pallgods gäller transport fram till din tomtgräns på körbar väg. Om du bor i ett flerfamiljshus/lägenhet levereras varorna till porten. Om det finns leveranshinder t ex en vägbom eller låst grind levereras varan så långt fram det finns körbar väg.


  Paket som skickas med Postnord och DHL Servicepoint hämtas hos valt ombud. Varubrev som skickas med Postnord läggs direkt i din brevlåda om det får plats. Skulle det inte få plats hamnar det hos ett ombud.

  Johanna Kundtjänst/Webb

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.